Om os

Om Varmeservice ApS
Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.
Skulle dette have Deres interesse, står vi gerne til rådighed med yderligere oplysninger og eventuelt et personligt møde.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud – God fornøjelse med hjemmesiden!

Profil
Varmeservice ApS så for første gang dagens lys i 2005, og siden da er det gået støt opad for firmaet.

Vi er i øjeblikket tre mand i firmaet. To svende, der begge er uddannede VVS-montører og blikkenslagere plus en arbejdsmand. Firmaet er desuden et autoriseret VVS-firma. Så kvaliteten er garanteret.

Hvorfor Varmeservice?
Navnet Varmeservice ApS er valgt med omhu. Vi ville gerne fortælle vores kunder, hvad for et firma, vi er. Og da vi er et firma, der er rigtig gode til det med varme, var valget jo egentlig ikke svært.

Service er nemlig også et punkt, der står helt oppe i toppen af vores liste. Vi laver ikke noget, med mindre det er aftalt til punkt og prikke med vores kunder. Og vi går selvfølgelig ikke, før både kunden og vi er tilfredse.

Udover varme laver vi også alle de andre ting, der nu hører til VVS- og blikkenslagerbranchen. Også her er vores standarder skyhøje. Intet job er for lille til os, og vi tager gerne ud for at dække en facade ind i zink, men siger heller ikke nej til at montere en vandhane.

Eksklusiv døgnservice
Med i den pakke, man får ved at være kunde hos Varmeservice ApS, hører også en eksklusiv døgnvagt. Vågner en kunde for eksempel op midt om natten med vand over det hele, er det blot at ringe til vores vagttelefon. Derefter tager vi straks tager ud og får stoppet problemet.
Døgnvagten gælder alle ugens dage, 24 timer i døgnet 365 dage om året. Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald.