Naturgas

Naturgas

Få udskiftet det gamle gasfyr, med Europur som er tilpasset til det danske boligmarked
EuroPur: Støjsvag kondenserende gaskedel – tilpasset til det danske boligmarked Væghængt gaskedel med Heatronic III styresystem

Denne væghængte kondenserende gaskedel kan kobles sammen med varmtvandsbeholder, evt. i samme design og størrelse. Den indbyggede 3-vejsventil sørger, sammen med kedlens styring, for en optimal styring af energien enten til varmeanlægget eller varmtvandsbeholderen.

Samtidig arbejder kedlen ekstremt støjsvagt og giver maksimal komfort på basis af topmoderne kondenserende teknologi. Tysk kvalitet sikrer en gaskedel med lang levetid og stor sikkerhed for både varme, varmt vand, komfort og høj effektivitet, år efter år.

Komfort er en af grundideerne bag denne kedel. Den giver en behagelig boligkomfort og et velfungerende varmeanlæg. Faktisk har EuroPur et af de laveste støjniveauer på markedet. Et afgørende plus for livs- og boligkvaliteten! Monteret med Energisparende pumpe, klasse A Indbygget i EuroPur findes den nyeste kondenserende teknologi. Som noget nyt er kedlen monteret med en trykstyret pumpe, klasse A. Til forskel fra uregulerende anlægspumper tilpasser denne regulerende pumpe automatisk sin ydelse til optagelsesevnen i varmeanlægget. Den besparelse, der opnås derved, kan hurtigt mærkes. En ikke-regulerende anlægspumpe, i en privat husholdning bruger en væsentlig del af boligens samlede strømforbrug.